^_^v

lördag 12 mars 2011

Swarovski


Med tanke på stövlarna jag köpte som jag håller på att blinga så är ju i så fall "Swarovski" ett hett samtalsämne :)
Till stövletterna rotade jag fram en billigare variant med lim på baksidan för att jag dels inte kunde vänta på att få hem swarovski och dels så ville jag inte chansa att kasta bort dyra stenar ifall de skulle ramla av skon.
Eftersom det är ett glatt material att limma på så måste jag rugga upp ytan efter varje sten jag sätter. Så det är ett litet helvetesjobb samtidigt som jag inte är helt säker på att stenarna kommer att sitta. Hade det varit textil hade de suttit som BERGET (!!!!)
Sen är det alltid lite sissådär med att använda sig av ett stort jävla strykjärn så därför funderar jag på att skaffa en sån här:Mucho mucho bra! :)


För eder som är lite sugna på swarovski så har jag lite länkar här:


English: Speaking of the boots I bought that I'm about to bling is "Swarovski" is a hot topic of conversation :)
For the boots, I found in my stash a cheaper version with adhesive on the back. Partly because I couldn't wait to get home swarovski and partly I didn't want to risk for the expensive stones to fall off the shoe.
Since it is a glossy material I have to roughen the surface of each stone I set. So it's a small hell job while I'm not entirely sure that the stones won't come off. Would it have been textile, it would've sat as a rock (!!!!)
Then there is always a bit tricky with the use of a large bloody iron so therefore I'm thinking of getting one like the first picture above.
If you're interested in Swarovski I got a few links for you above!

1 kommentarer:

Anonym sa...

En sådan där värmepenna är AWESOME! mamma har en sådan när hon sätter stenar på beckas konståkningsdräkter och den är fantastiskt :)

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails